Meer informatie over Dierenvoedselbank Haaglanden

Dierenvoedselbank Haaglanden

 

 Dierenvoedselbank Haaglanden is een non-profit organisatie die zich inzet door middel van het uitgeven van dierenvoedingpakketten zodat dieren bij hun eigenaar/verzorger kunnen blijven.

Missie Dierenvoedselbank Haaglanden

Het ondersteunen van mensen, die in financiële problemen gekomen zijn en daardoor moeite hebben om het huisdier, dat ze op dat moment bezitten, te onderhouden.

Activiteiten Dierenvoedselbank Haaglanden

Inzamelen en verstrekken van diervoeder. Bemiddeling bij dierenwelzijnsproblemen.

Organisatie Dierenvoedselbank Haaglanden

Stichting Dierenvoedselbank Haaglanden is gestart als initiatief van vrijwilligers van stichting Knaagdierenopvang "Het Knagertje" samen met Wijkorganisatie Moerwijk, die de reguliere voedselbank aldaar verzorgt.

Bestedingen Dierenvoedselbank Haaglanden

De voornaamste uitgaven van de Dierenvoedselbank zijn het aanschaffen van dierenvoer, als er niet voldoende ingezameld is om de dieren van voedsel te voorzien. Daarnaast wordt er huur betaald voor de ruimten voor opslag van dierenvoedsel en het maken van de dierenvoedselpakketten. Ook zijn er kosten voor het distribueren van de pakketten van de centrale opslag naar de uitgiftepunten.

Dierenvoedselbank Haaglanden logoKom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Dierenvoedselbank Haaglanden opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 1.727,50

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op Dierenvoedselbank Haaglanden | geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Dierenvoedselbank Haaglanden opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 64365638
RSIN Nummer: 855635721
GeefGratis Nummer: 7707